Blogi luovalle tauolle ja uutta kohti

Kiitokset kaikille näitä juttuja lukeneille ja kommentoineille vuosien varrelta! Aloitin uuden projektin, joka liittyy kulttuuriin ja kirjoihin, ja ajattelin purkaa sinne kaiken “luovan energiani” ainakin toistaiseksi. En pistä tätä kokonaan jäähylle vaan kirjoittelen jos tulee näistä aiheista jotain mieleen (eli kuten tähänkin asti).

438 blogitekstiä ja 175 kommenttia myöhemmin voi sanoa ettei tämän tekeminen  turhaa ole ollut. Tykkään kirjoittaa mutta tarvitsen myös aiheen, joka vie mennessään, ja välillä tuntuu että olen sanonut jo kaiken sanottavani somesta, henkilöbrändäyksestä, tietotyöstä yms. “Kannattaa olla avoin ja kertoa niistä jutuista, jotka kiinnostavat, niin muut voivat samaistua” -menetelmä, tiedättehän. Ainakin voin sanoa että olen tehnyt kuten opetan. Joka tapauksessa, tuota keskustelua jatkan kuitenkin työn puolesta Twitterissa ja meidän firman eli Somecon blogissa.

Laitoin tämän blogin pystyyn 2011 syksyllä, lähinnä koska halusin osallistua keskusteluun näistä tämän blogin aiheista ja halusin tehdä sen omilla ehdoillani ja omalla alustallani. On toiminut kivasti, palautetta on tullut paljon ja lukijoita on riittänyt. Monet ovat tulleet livenäkin kommentoimaan juttuja, mikä on erityisen hienoa. Blogi on vaikuttanut positiivisesti työpaikkojen saantiin, asiakaskontakteihin ja vaikka mihin reaalimaailman asioihin. Kiitos vielä kaikille tähän matkaan osallistuneille!

Jos minun tuottamani materiaali (teksti, video, audio, kuvat) kulttuuri- ja kirja-aiheista kiinnostaa niin pistä uusi projekti seurantaan tuosta alta:

Sivusto: Iso Mieli

Facebook: https://www.facebook.com/IsoMieli/

Instagram: https://www.instagram.com/isomieli/

Otetaan vielä loppuun vähän Gogol Bordelloa ja elämäniloa!

IMG_0549

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s