Intrat roskiin, Delve esiin #uusityö #tietotyö #evoluutio

Nyt näyttää hyvältä. Delve alkaa pikku hiljaa muodostumaan ikiaikaisten introjen tuhoajaksi. Mikä Delve? Noissa alla olevissa linkeissä lisää mutta lyhyesti: systeemi, joka hakee firman relevantin tiedon kätevän visuaalisessa muodossa näytölle. Ja haku löytyy valmiiksi. Ja toimii mobiililaitteessa ilman hirvittävää säätöä. Voit vaikka hakea sillä perusteella että “mitä minä ja Jessica olemme viime aikoina yhdessä työstäneet” tai “mitä liittyy aiheeseen Myynti”.

http://blogs.office.com/2015/04/14/new-office-delve-people-experiences-in-office-365/#.VS1Q5vzled0.twitter

Kuvaavaa on että mobiilisovellus tuli mutta iOS:lle ja Androidille. Windows Phonella tuskin on kovin ruusuista tulevaisuutta.

Tykkään tästä suuntauksesta, jossa moni oleellinen ja aiemmin käsityötä vaatinut asia saadaan ratkaistua automaattisesti taustalla. Ei tarvitse rakennella isolla rahalla sisäisiä saitteja, kun ne muodostuvat itsekseen sen mukaan mitä ihmiset tekevät, ja näin saadaan aidosti relevantti sisältöä näkyviin, kun se perustuu tekemiseen eikä arvailuun. Toki, kuten aina kaikessa hienossa uudessa, meidän täytyy odottaa 5 vuotta ennen kuin tämä on mainstreamia ja Suomessa siis 10 vuotta 🙂 No, ei kai sentään, kun lähdetään rohkeasti luopumaan vanhasta ja kurottamaan kohti uutta, vai mitä?

http://windowsitpro.com/microsoft-office/office-delve-updates-include-iphone-android-apps-and-new-people-centric-features


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s