Bucket App – ämpäreitä isolla sydämellä #iot #yhteisöt #sharingeconomy

ihan kohta julkaistava Bucket App ratkaisee monen milleniaalin ja ympäristötietoisen ihmisen eksistentiaalisen ämpärikriisin: ämpärin tarve tulee usein yllättäen, eikä silloin ole saatavilla milleniaalille vaikeaselkoista paikallislehteä analogisessa muodossa, joissa ilmaisista tai hyvin halvoista ämpäreistä ilmoitellaan. Lisäksi vastuunsa tunteva digitaalisen ja analogisen maailman välissä taiteileva sielu ei haluaisi välttämättä omistaa ämpäriä, vaan lainata sitä väliaikaisesti ja antaa eteenpäin toisille tarpeessa oleville. Ämpärissä on kyse kuitenkin enemmän tunteesta kuin materiasta.

Bucket App hoitaa homman kotiin seuraavasti. Amazonin ja Googlen kanssa yhteistyössä on tuotettu pilotissa muutama tuhat ämpäriä, joissa on IoT -hengessä nettiyhteys. Sovellus osaa kertoa missä ämpärit ovat, ja ihminen voi Tinderin tyyliin käydä valikoimasta pyyhkimässä minkälainen ämpäri miellyttää silmää. Kun sopiva match löytyy, sovellus kertoo reitin kohteeseen, josta ämpärin voi käydä lainaamassa. Toki voi vaihtoehtoisesti pyyhkäisemällä tilata lähimmän Uber -kuskin hakemaan ämpärin kotiin. Samalla ämpärinlainaajien kesken muodostuu yhteisöjä, joita Bucket App:n yhteisömanagerit manageeraavat verkossa.

Bucket App yhdistää inhimillisen, digitaalisen ja paikallisen kokemuksen kokonaiselämykseksi, jossa tarvitsemasi ämpäri on aina yhden pyyhkäisyn päässä. Bucket App – sydän ämpärissäsi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s