Sulava työskentely maistuu #tietotyö #dokkarit #läsnätyö #mistävaantyö

Olen IT -alan ihminen mutta en ihan hirveästi tykkää ylimääräisestä säätämisestä tiedostojen ja asetusten kanssa, vaan yleensä haluan vain saada jotain aikaiseksi. Tänä päivänä Sulavalla perushommat toimivat onneksi sulavasti, mistä olen iloinen. Tarkoitan sillä sitä, että voin hoitaa tarvittavat asiat oikeastaan ajasta ja paikasta riippumatta. Alla on tästä hieno kaaviokuva.

Kun on tarve tehdä johonkin projektiin vaikkapa Excel tai Powerpoint -muodossa oleva tiedosto, sen voi viedä suoraan pilveen oikeaan projektikansioon, jolloin kaikki muutkin pääsevät siihen käsiksi nyt. Kun minun on tarve jatkaa työstämistä, avaan sen millä tahansa koneella ja jatkan. Joko kotona tai toimistolla, tai niiden välillä reissatessa, pääasia on että löytyy nettiyhteys.

Tällaisesta toiminnasta tykkään. Ja kun on tarve kysellä kollegoilta jotain, niin kysyn, joko isommalta porukalta Yammerin kautta tai yhdeltä tai parilta henkilöltä Lync:n kautta.

Taustalla on paljon teknologiaa ja kaikkia kivoja lyhenteitä ja tuotenimiä mutta pääasia on että hommat hoituvat ja viesti kulkee kun siihen on tarve.

 

sulavatyo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s