Kohti uusia haasteita: #sulava #työ

Nyt se on virallista. Aloitan työt Sulava:n palveluksessa elokuun alussa. Odotan suurella innolla vaikka toisaalta teen lähtöä nykyisestä pestistäni Konecranes:lla hieman haikein mielin. Olen päässyt tekemään aitiopaikalla vuosien ajan kaikenlaista mikä liittyy tietotyön kehittämiseen, “enterprise social” -maailmaan, yhteisöjen johtamiseen sekä erilaisiin tiimityötä kehittäviin verkkopalveluihin ja toki sillä linjalla tekeminen osaltani jatkuu tulevaisuudessakin. Bloggaan varmasti syksyllä tarkemmin aiheista.

Tuolla lisää tietoa Sulava:sta, vaikka tokihan te lukijat jo firman varmasti tiesittekin 🙂

http://www.sulava.com/yritys/

“Vuonna 2010 perustettu Sulava Oy on digiajan tietotyön suunnannäyttäjä. Sulavan palvelut ja ratkaisut edistävät uudenlaista työkulttuuria, jonka ytimessä ovat Microsoftin pilvipalvelujen ja sosiaalisten teknologioiden tehokas hyödyntäminen. Sulavassa yhdistyvät erityisesti tietotekniikan ja viestinnän osaaminen.”

Työpostauksen allekirjoitukseksi sopii hyvin vielä LinkedIn -profiili. Siellä on itse asiassa avattu tällä viikolla mahdollisuus kirjoittaa tavallaan blogimuotoisia tekstejä, joita esim. Jani Lilja, Minna Valtari ja Johanna Janhonen ovat jo ansiokkaasti kokeilleet. Täytyy testata itsekin. Mahtaako LinkedIn korvata jopa blogin tarpeen monilla sellaisilla, jotka eivät halua ylläpitää erikseen omaa?

https://www.linkedin.com/in/markosuomi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s